homepage_annette001001.jpg
 Annette Wolda
 praktijk voor haptotherapie
Kosten en vergoeding,

Ik ben GZ- haptotherapeut en aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH), registratie nummer 562A.
Een behandeling haptotherapie duurt een uur en kost 80 euro. De kosten worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraar indien je hier aanvullend voor verzekerd bent. Je zorgverzekeraar kan je vertellen welke kosten jij vergoed krijgt. Via de website van de VVH kun je hierover meer informatie vinden.
Zie hiervoor https://www.haptotherapeuten-vvh.nl
Indien je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen vraag ik je dit zo spoedig mogelijk te doen, doch uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Kwaliteit en privacy,

Elk bij de VVH aangesloten haptotherapeut onderschrijft de regels die zijn vast gelegd in de beroepscode van de GZ haptotherapeut.
Mocht je niet tevreden zijn over een behandeling dan vraag ik je dat allereerst met mij te bespreken. Komen we er samen niet uit dan dan kun je de klachten procedure van de VVH volgen.
Ik heb een AVG verklaring en daarnaast kun je in de praktijk een privacy verklaring inzien hoe ik met cliënt gegevens om ga.

Verwijzing,

Voor een behandeling haptotherapie kun je terecht met of zonder verwijzing van een arts of specialist.
Wil je weten of haptotherapie iets voor je kan betekenen neem dan contact op voor verdere informatie.

Locatie:

De praktijk is gevestigd in het VlinderHuys aan de zuidkant van Amersfoort vlakbij de dierenpark Amersfoort.

Route;
Per Openbaar Vervoer:
Vanaf centraal station Amersfoort kunt u bus 70 richting Hilversum Station nemen en uitstappen bij de halte Daam Fockemalaan. Dit is de eerste halte na de spoorwegovergang. Na het uitstappen loopt u linksaf ( van de spoorwegovergang af) Aan uw rechterhand ziet u weldra de ingang van het VlinderHuys. U kunt ook via station Soest-Zuid reizen, dan neemt u bus 70 richting Amersfoort. U stapt uit bij de halte Daam Fockemalaan, loop terug richting het spoor, tegenover restaurant De Kabouterhut is de ingang naar het VlinderHuys.

Per auto vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn en Zwolle:
Ga bij het klaverblad Hoevelaken richting Utrecht, A28. Neem de afslag Maarn/Amersfoort-zuid/Soest en houd daarna de richting Dierenpark/Soest aan. Ongeveer 100 meter na de spoorwegovergang is aan de rechterkant de ingang naar onze locatie.

Per auto vanuit de richting Utrecht:Neem de afslag Maarn/Amersfoort-zuid/Soest en houd daarna de richting Dierenpark/Soest aan. Ongeveer 100 meter na de spoorwegovergang is aan de rechterkant de ingang naar onze locatie.
home
haptonomie
haptotherapie
indicaties
contact
Annette
praktisch
De praktijk is gevestigd in
Het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
telefoonnummer: 06 41748107
e-mail: annette.wolda@gmail.com

lid van de VVH nr 562A
AGB-zorgverlenerscode 90-038274
AGB praktijkcode 90-(0)16826
KvK 32150086